Concert de muzică bizantină (27 mai 2010)

13 mai 2010

Concert de muzică bizantină

         În data de 27 mai a.c., începând cu ora 19, la Palatul Patriarhiei (Centrul de conferinţe) - Aula Magna „Teoctist Patriarhul” va avea loc un concert de muzică bizantină susţinut de Grupul de Psalţi „TRONOS” al Patriarhiei Române, condus de Diacon-Protopsalt Mihail Bucă şi având ca invitat special pe Protopsaltul Theodoros Vassilikos. Intrarea este liberă! 

 Programul concertului:

1. Condac ; 2. Suflete al meu;  3. Binecuvântările Învierii cântate cu Mihail Bucă antifonic (enalax) 4. Aşa să fie buzele păcătoşilor; 5. Împărate ceresc; 6. Suindu-se Iisus la Ierusalim; 7. Pre Tine te lăudăm, Axionul; 8. Hristos a înviat-argosindomon ( rar-repejor)


Sursa: http://psaltiicatedraleipatriarhale.wordpress.com/2010/05/08/concert-theodoros-vassilikos/


Fotografii din timpul concertului
 


1 comentarii:

Floria 12 august 2010, 01:11  

Si noi am incercat sa oferim celor care nu pot fi alaturi de cei care poate numele de Maria sau Marin. Duminica de sfanta Maria, vom livra un gand bun si un buchet de flori.

Comentarii recente

"Cuvintele noastre ortodoxe sunt ca armele care îi apără pe ai noştri şi îi lovesc pe eretici. Aceste cuvinte nu îi lovesc pentru a-i doborî, ci pentru a-i ridica după ce au căzut. Acesta este scopul luptei noastre: să îi ajutăm şi pe vrăşmaşii noştri să se mântuiască." (Sf. Ioan Gură de Aur).

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP