NEFERICITUL ŞI SĂRMANUL PATRIARH BARTOLOMEU!

3 februarie 2010

IUBIRE FAŢĂ DE PAPA
– MOARTE CELOR CE CUGETĂ ALTFEL!
NEFERICITUL ŞI SĂRMANUL
 PATRIARH BARTOLOMEU!

          Cu durere urmărim paşii patriarhului Bartolomeu. Nu a înţeles ce este Ortodoxia! A râvnit slava ereziarhului Arie şi nu doar a acestuia! S-a pus bine cu puterile oculte şi slujeşte pentru înrobirea Bisericii Ortodoxe! Dar vine şi sfârşitul patriarhului, moartea se apropie, pentru a fi aşezat şi el în ceata ereticilor, pe care îi anatematizează în Duminica Ortodoxiei Sfânta noastră Biserică. „Lui Arie, luptătorul împotriva lui Dumnezeu şi căpetenia eresurilor, anatema...”. Ereziarhului Bartolomeu, anatema.
          Patriarhul Bartolomeu va pleca şi va lăsa în urma lui ruine, dar Ortodoxia va rămâne. Biserica lui Hristos „rămâne în veac şi porţile iadului nu o vor birui” (Matei 16, 18). Totuşi: „Dacă noi, elinii, nu ne trezim - spune în predica sa Mitropolitul Augustin de Florina – s-ar putea să pierdem Ortodoxia, cum am pierdut-o din Asia Mică. Ortodoxia nu se va pierde, se va muta în altă ţară, chiar şi în Madagascar..., noi vom pierde comoara noastră”.
          Inima Eladei este Ortodoxia şi patriarhul Bartolomeu încearcă prin puterile oculte să nimicească inima Eladei.
          Rugăciuni în comun, iubiri, prietenii, îmbrăţişări, daruri cu musulmanii, budiştii, sioniştii, papistaşii, protestanţii, penticostalii, cu toţi diavolii, de ce nu şi cu iehoviştii (doar dacă cei din urmă nu-l acceptă). Cu toţi se are bine, pe toţi îi are prieteni, numai pe ortodocşi, nu! Toţi cei care protestează împotriva tacticii lui mizerabile devin vrăjmaşii lui. Reacţia lui la semnăturile pe MĂRTURISIREA DE CREDINŢĂ ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI i-a trădat intenţiile. Dacă ar fi putut să înece în sânge reacţiile şi să nu piardă prestigiu de patriarh, ar fi făcut-o. Aceasta se vede clar în Sfânta Mănăstire Esfigmenu. Ticălosule patriarh, schiţa respectabilului părinte mitropolit de Florina Augustin Kandiotis te reprezintă (fotografiază). Eşti vrăjmaş nu numai al ORTODOXIEI, ci şi al ELADEI. Ideile tale ecumeniste şi masonice te trădează. Cuvântul tău este rece şi nu dres cu sare. Mare parte a poporului elin, care a privit pe mai marii evrei cinstindu-te în sinagoga din America şi împărţind în loc de Evanghelie Coranul, au înţeles în ce Dumnezeu crezi!
          Ticălosule patriarh, „urâciunea pustiirii în locul cel sfânt”! Vrăjmaşule al Credinţei Ortodoxe şi al Eladei! Ai pus foc şi sărbătoreşti! Ia aminte ca nu cumva focul să se întoarcă şi să te ardă pe tine şi pe anturajul tău masonic. Dumnezeu te lasă în tronul patriarhal din cauza păcatelor noastre, însă nu te împăuna; anii tăi au trecut şi ţi se apropie sfârşitul. Te interesezi până la refuz  de mediul înconjurător - chipurile -, faci rugăciuni în comun cu cei de alte religii şi calci în picioare drepturile fraţilor tăi, folosindu-te de metode dictatoriale, ca să reuşeşti în planurile tale satanice. Vrei să arzi comoara Eladei şi să conduci la moarte pe cei care nu-ţi pomenesc „cinstitul” tău nume!!! Eşti vrednic de milă!!!
          Şi episcopii noştri care văd drumul tău în pantă, dar nu vorbesc, poartă întreaga responsabilitate.

(traducere: I.F.)

0 comentarii:

Comentarii recente

"Cuvintele noastre ortodoxe sunt ca armele care îi apără pe ai noştri şi îi lovesc pe eretici. Aceste cuvinte nu îi lovesc pentru a-i doborî, ci pentru a-i ridica după ce au căzut. Acesta este scopul luptei noastre: să îi ajutăm şi pe vrăşmaşii noştri să se mântuiască." (Sf. Ioan Gură de Aur).

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP