Ajutor pentru Andreea....

15 ianuarie 2010

     Recent, am primit un anunţ care mi s-a părut că trebuie a fi făcut cunoscut! Este cazul unei fetiţe de 7 ani, rămasă orfană de părinţi acum câteva luni, care are nevoie de ajutor! Citiţi şi să încercăm să dăm o mână de ajutor!  Mulţumesc!


"

Doamne ajuta!
 
Parintele Valentin Stefan care se ocupa de Asociatia Pro Vita din com, Gogosaru, jud. Giurgiu mi-a povestit urmatorul caz care m-a impresinat f. mult. 
 
 
O familie formata din parinti, bunici si o fetita au ajuns la parintele Valentin in urma cu 11 luni  cu diverse ajutoare pentru copii si mamicile de care par. Valentin se ocupa. La o luna dupa aceasta au murit intr-un accident de masina, parintii si bunicul, astfel incat fetita Andreea, de 7 ani a ramas in grija bunicii Vasilica. Andreea a locuit cu parintii in Bucuresti, dar dupa moartea parintilor s-a mutat in comuna Cuza Voda din jud. Galati. Din pacate, dupa accident s-a imbolnavit si bunica si a paralizat. Tratamentul pe care l-a facut in Germania cu banii obtinuti din vanazarea casei parintilor Andreei nu a dat rezultat. Bunica este in continuare imobilizata la pat si trebuie sa faca zilnic o injectie care costa 20 ron bucata, altfel face crize. O batranica din acea comuna incearca sa le ajute pe Andreea si Vasilica aducandu-le de mancare si lemne. Intr-o seara parintele a sunat la ele. Era ora 21.00 si Andreea i-a raspuns ca o asteapta pe acea femeie sa le aduca sa manance. Andreea merge in fiecare sambata la  mormantul parintilor pentru a aprinde lumanari si a face curatenie. Parintele a aflat despre aceasta tragedie in urma cu o luna, cand bunica l-a sunat sa-i ceara ajutorul pentru ca nu poate face fata tuturor cheltuielilor.
 
 
Sunt convinsa ca multi dintre cei care vor primi mesajul vor dori sa le ajute. Asa ca va las telefonul parintelui Valentin. Sfintia sa intentioneaza sa mearga saptamana viitoare acolo sa le aduca ajutoarele pe care cu ajutorul Bunului Dumnezeu le va putea strange. De asemenea, va rog, daca puteti, transmiteti acest mail mai departe. Cred ca ar fi de mare ajutor ca acest anunt sa fie postat pe bloguri sau site-uri.
 
Sa ne rugam ca Dumnezeu sa le ajute pe Andreea si Vasilica sa duca aceasta cruce grea !
 

Tel Parintele Valentin Stefan – 0720.906.635 ; 0762.656.077  

Raluca.    "

0 comentarii:

Comentarii recente

"Cuvintele noastre ortodoxe sunt ca armele care îi apără pe ai noştri şi îi lovesc pe eretici. Aceste cuvinte nu îi lovesc pentru a-i doborî, ci pentru a-i ridica după ce au căzut. Acesta este scopul luptei noastre: să îi ajutăm şi pe vrăşmaşii noştri să se mântuiască." (Sf. Ioan Gură de Aur).

  © Blogger template Writer's Blog by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP